Förslag på vårutställningsaffischer

Julia Eklöf, Stella Westergren, Emilia Velazquez, Emilia Velazquez, Josephine Karlsson, Erik Torefeldt, Scott Huber, Rickard Ström, Sofia Di Marco, Jonas Hemlin, Anna Dehlvin, Johanna Bergkvist och Lisa Samuelsson

Samtliga studerande på Bild och grafisk form fick ta fram varsitt förslag på vårutställningsaffisch.

– – – – – –

Affischförslag i vinjetten av Julia Eklöf

Stella Westergren

Emilia Velazquez

Jag ville fånga den sprudlande stämningen på Nyckelviksskolan. Det ständigt något på gång i verkstäderna och inte sällan som olika material möter varandra. Denna tanke fick ta form i motivet av en sax och en nål som samarbetar – tar isär och sätter ihop nya idéer.

/ Emilia Velazquez

Josephine Karlsson

Erik Torefeldt

Jag ville visa et oss samt mångfald. Det är olika form och karaktär på husen precis som linjerna och studenterna på Nyckelviksskolan.

Frimärket visar att det är en inbjudan. Frimärken pryds ofta av personer eller platser som anses viktiga och relevanta på något sätt. Att det är ett frimärke säger att Nyckelviksskolan är en viktig plats, ikonisk och speciell.

/ Erik Torefeldt

Sonia Engström

Scott Huber

Jag ville presentera skolans utbildningar som ett varierande och smakrikt utbud, något som passar alla. Ett grafiskt smörgåsbord för studenter att vräka i sig.

Utbildningarna representeras på tallrikarna och jag förhåller mig till en monokrom och sparsam färgpalett. Jag ville lyfta det porslinsblåa och ge affischen en historisk känsla, en bild som kan representera vår tid och utställning och vår skola för nästa generationer.

/ Scott Huber

Rickard Ström

Sofia Di Marco

Jonas Hemlin

Att söka till Nyckelviksskolan handlar, förutom hårt jobb med arbetsprover, mycket om längtan och väntan. Med hjälp av kristallklotet kan du kunna tyda var din framtid ligger, vilken linje som passar dig bäst.

/ Jonas Hemlin

Anna Dehlvin